Saturday, November 27, 2010

Konek Melayu Besar










8 comments:

  1. wow konek melayu mmg besar, lg besar dari cina

    ReplyDelete
  2. i melayu tapi jarang hisap batang melayu..dulu i pernah rasa batang melayu yang bersama..nama laki tu eddy..i main kat bilik kosong kat komuter shah alam malam malam...masa tu komuter tutup...hmm..sedap betul..mana lah si eddy tu...i ingin nak hisap batang dia...anyway that batang above is so besar..mmmmmmmmmmmmmmm

    ReplyDelete
  3. Jom sms atau whatsapp sye...sye ok jer
    0193089683

    ReplyDelete
  4. jom jumpa n lancap sama..prefer jumpa n toceng. msj dulu to my ym > boylancap@yahoo.com or skype matmelancap

    ReplyDelete
  5. nk isp btng mcm ni...aku bdk handsome ..nk isp sampai air kuar...skype dicksucker52..sexylay4@gmail.com ...nk abng malayu sje...

    ReplyDelete
  6. Aku gila bau spender!! Sapa yang spender yang tak
    basuh... Ke yang kena air mani lepas tu tak basuh...
    We chat aku taichi_yagami94 aku suka bau
    kelengkang yang berpeluh.... Konek yang sedap pun
    aku gila!!
    aku nak bawah 20 aje!! tak nak chubby!! Tak kisahlah india ke melayu... Janji sama taste!!

    ReplyDelete
  7. bottom here cri top area portdickson..0132032417/wechat/whatsapp..no chub k..

    ReplyDelete
  8. Aku suka spender bau melekat dengan mani.. Kalau suka macam aku wechat aku taichi_yagami94 Aku nak bangla jugak... Kalau india pun ok... Bangla lagi aku nak... Nak air mani bangla nak minum.. Aku gilakan badan gelap wechat aku ok sapa sapa yang badan gelap
    ^_^ aku suka sangat konek ko orang ^_^ Aku tak nak gemuk gemuk... Pondan takpe.. Yang lain takpe... Tak nak gemuk
    Please wechat aku... Tapi pastikan bukan chubby...

    Wechat gan aku... taichi_yagami94
    aku nak india... Slim... Konek sedap... Tolonglah ada india message aku... Aku nak sangat... Sangap gila... Sapa nak india wechat aku... Please sapa nak message je...

    Nak mencari bf
    -umo 24 kebawah
    -tak kisah kalau saya gila sex
    -tak nak chubby
    -tak kisah lembut janji dia boleh layan baik

    Add wechat saya taichi_yagami94

    ReplyDelete